“Een bijdrage mogen leveren aan iemands carrière of aan de verdere groei van een organisatie is wat ons betreft het mooiste wat er is!”

Al 20 jaar is het verbinden van ambities tussen opdrachtgever en professional iets waar wij onze energie uithalen. Of dit nu de eerste werkervaring is na het afronden van een studie of de laatste stap voor een welverdiend pensioen, elke fase in een carrière heeft een link met ambitie en gedragskenmerken. Deze twee zaken blijven zich continu ontwikkelen gedurende een carrière.

Waarom kiezen voor Connect2Ambition?

Connect2Ambition is een fris, jong bedrijf met een berg aan kennis, ervaring en een bewezen trackrecord. We bemiddelen professionals in de bouw, infra en kwaliteit, veiligheid & milieu. Met focus op diverse functies variërend van uitvoerder tot KAM-coördinator en van calculator tot hogere veiligheidskundige. Waarde toevoegen in het recruitmentproces doormiddel van analyseren van gedragskenmerken, een goede relatie opbouwen met klant en professional, luisteren naar behoefte van opdrachtgever en kandidaat en transparantie zijn zaken die wij belangrijk vinden en waar wij ons in onderscheiden!

Hoe het ooit begon

Na 20 jaar ervaring in het ondersteunen van professionals met het maken van een nieuwe stap in hun carrière, wilde oprichter Peter Matheij zijn eigen ambitie waarmaken: een succesvol ondernemer worden. Al snel trof hij zijn oud-collega Leroy Kluijtmans die een vergelijkbare ambitie heeft en zo hebben zij met Connect2Ambition stappen kunnen zetten waarin zij geloven. Kenmerkend: af en toe een tikkeltje eigenwijs, met een gezonde dosis humor, maar altijd scherp op de inhoud en met een helpende hand. Zij zijn als verbinder tussen werk en ambitie in de bouw- en infra branche en binnen het vakgebied kwaliteit, veiligheid en milieu de netwerkers die je zoekt.

“Door de verbinding te leggen tussen werk en ambitie verander je soms een leven van een persoon. Iemand vindt een nieuwe passende functie, krijgt nieuwe kansen en daarmee hervonden energie! Dat is toch fantastisch?

Eurosafe Solutions

De link met de vestiging van ons kantoor

De filosofie van Connect2Ambition past goed bij een voetbalstadion. Als ergens ambities tot leven komen, dan is dat hier op de stip van het Philips Stadion, waar dromen worden gerealiseerd. Connect2Ambition staat ook voor het waarmaken van ambities en het realiseren van dromen.

 

Maak jij ook je ambities waar?