Opdrachtgevers

Connect2Ambition ontzorgt volledig in het recruitmentproces, daarmee ondersteunen wij bij het bouwen van jouw team, zodat jij jezelf kan focussen op de core business. Dit doen wij doormiddel van focus en het samenbrengen van ambities.

Focus

De omgeving is altijd in beweging en mensen bewegen mee in deze continue veranderende wereld. Hoe borg je dan continuïteit in jouw team? Dat is niet altijd makkelijk en dat gaat ten koste van je business. Focus is dan niet alleen belangrijk voor jullie als onze opdrachtgever, maar ook voor ons. Daarom richt Connect2Ambition zich enkel op het verbinden tussen werk en ambitie in de ruimtelijke omgeving, waarbij onze pijlen gericht zijn op de Bouw– & Infrasector en Kwaliteit, veiligheid & milieu.

Connect2Ambition opdrachtgever
DISC_certificatie logo

Ambitie

Iedere organisatie en ieder team in een organisatie heeft ambities. Deze ambities worden vertaald naar doelstellingen en het behalen van doelstellingen zorgt voor groei van je organisatie. Diezelfde ambities wil je ook terugzien bij je medewerkers. Zolang deze in harmonie met elkaar zijn blijft iedereen tevreden. Connect2Ambition maakt hier de verbinding tussen professional en opdrachtgever. Dit doen we doormiddel van vraagtechnieken in het sollicitatiegesprek en in het gesprek tijdens de uitvraag van een capaciteitsvraagstuk met jou als opdrachtgever.

Onze manier van werken

Naast het aanbrengen van focus en het samenbrengen van ambities voegen wij waarden toe in het recruitmentproces doormiddel van de DISC-analyse. Dit betreft een model voor persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Hierdoor zijn wij in staat om in het recruitmentproces gedrags- en communicatievoorkeursstijlen bij onze professionals te toetsen. Gedrag verteld ons namelijk iets over hoe iemand acteert in een bepaalde omgeving, dat stelt ons in staat om de vertaalslag te maken naar de praktijk van onze doelgroep. Dit resulteert in een betere match tussen professional en organisatie en hiermee bieden wij toegevoegde waarde in het sollicitatieproces voor zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers.

Naast het analyseren van gedrags- en communicatievoorkeursstijlen is het belangrijk dat een kandidaat past in het team en in de bedrijfscultuur van een organisatie. Dit nemen wij mee in ons sollicitatieproces, zodat een duurzame relatie ontstaat tussen professional en organisatie. 

Connect2Ambition is dé verbinder van werk en ambitie!

Ben je benieuwd of die ene collega jouw team naar een hoger niveau kan tillen? Of dat onze professional de ambitie heeft die jij zoekt? Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan en laat je adviseren.