Wat doen wij binnen Kwaliteit, veiligheid en milieu?

Het vakgebied kwaliteit, veiligheid, en milieu is zeer dynamisch en onderhevig aan verandering. Onze KVM-professionals zijn daarom continue bezig met het verbeteren van de veiligheidscultuur, het optimaliseren van managementsystemen zoals ISO 9001/14001 en het uitvoeren van audits en ongevalsonderzoeken.

Daarnaast voeren zij onder andere werkplekinspecties en TRA’s uit en zien zij toe op dat er veilig wordt gewerkt. Wij ondersteunen aannemers, opdrachtgevers in de industrie en advies- en ingenieursbureaus met het invullen van capaciteitsvraagstukken. Dit doen wij met de gedachten dat iedereen een bepaalde ambitie heeft en deze samenbrengen is het mooiste wat er is.

DISC

Wie ben je? Het is misschien een vraag die je vaak aan jezelf stelt? Of misschien heb je deze vraag juist nog helemaal nooit aan jezelf gesteld? Terwijl deze vraag je veel inzicht geeft in wat je zelf prettig vindt of als onprettig ervaart. Het antwoord op deze vragen toetsen wij doormiddel van een DISC-analyse. Wij zijn DISC-gecertificeerd, dit betreft een model voor persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Hierdoor zijn wij in staat om in het recruitmentproces gedrags- en communicatievoorkeursstijlen bij jou als KVM-professional te toetsen. Gedrag verteld ons namelijk iets over hoe iemand acteert in een bepaalde omgeving, dat stelt ons in staat om de vertaalslag te maken naar de praktijk van onze doelgroep. Dit resulteert in een betere match tussen jou als KVM-professional en onze opdrachtgever. Hiermee bieden wij toegevoegde waarde in het sollicitatieproces voor zowel jou als kandidaat als onze opdrachtgevers.

Wat kan Connect2Ambition voor jou betekenen?

Door onze jarenlange ervaring in het vakgebied kwaliteit, veiligheid en milieu weten wij bij welke opdrachtgever of op welk project jij je ambitie ten volle kunt benutten. Ben jij benieuwd welke vacatures en projecten passen bij jouw ervaring, gedrag & persoonlijkheid en waar jij dus het beste op kunt reageren om je ambities te realiseren? 

UITGELICHTE VACATURES KWALITEIT, VEILIGHEID EN MILIEU